5 ESSENTIAL ELEMENTS FOR علت و درمان بیماری خود ایمنی

5 Essential Elements For علت و درمان بیماری خود ایمنی

5 Essential Elements For علت و درمان بیماری خود ایمنی

Blog Article

آگونیست‌های دوپامین ۲: این آگونیست‌ها گلوکز خون را بعد از غذا کاهش می‌دهند. از آگونیست‌های دوپامین می‌توان به بروموکریپتین اشاره کرد.

از آنجایی که بدن یک نسخه‌ آنتی‌بادی‌ها را ذخیره می‌کند، در صورت مواجه دوباره با همان پاتوژن بدن با سرعت بیشتری می‌تواند با آن مبارزه کند.

فاگوسیت‌ها، سلول‌هایی هستند که عوامل خارجی را پس از شناسایی به روش فاگوسیتوز از بین می‌برند. این روش به این ترتیب است که ابتدا فاگوسیت‌ها اطراف سلول‌های خارجی را با غشای خود در بر می‌گیرند و سپس آن‌ها را به درون خود برده و با آنزیم‌های درون سلولی خود هضم می‌کنند.

مجموعه "مدیست" در سال ۱۴۰۰ و با هدف خدمت رسانی به مراجعینی که امکان ویزیت حضوری توسط پزشک، به دلایل متعدد ندارند، تاسیس شده است.

لنفوسیت‌های T سلول‌های تخصصی هستند که شامل دو نوع کاملا متمایز می‌شوند:

وقتی این سیستم با مکانیسم ذاتی یک مهاجم را شناسایی کند، بلافاصله وارد عمل می‌شود. سلول‌های ایمنی در مکانیسم ذاتی، سلول مهاجم را محاصره کرده و به درون خود می‌کشند.

سالمندان باید در رژیم غذایی خود از غذاهای سبک و کم کالری استفاده کنند .

هیپوگلیسمی با خود بیمار انگاری سطوح قند خون پایین‌تر از چهار میلی مول در لیتر، با یا بدون نشانه، تعریف می شود.

به یاد داشته باشید: در بیشتر موارد، ژن ها به تنهایی باعث ایجاد بیماری خودایمنی نمی شوند. بیماری های خودایمنی تا حدی هم توسط محیط شما ایجاد می شوند.

نداشتن رژیم غذایی و چاقی، هر دو نقش مهمی در ایجاد قند خون نوع ۲ دارند. به این ترتیب افراد می‌توانند علائم دیابت نوع ۲ را با پیروی از تغییرات خاص در سبک زندگی که شامل بهبود رژیم غذایی و برنامه ورزشی است، درمان کنند.

اختلالات ژنتیکی پوستی که باعث بثورات غیر معمول و سایر علائم پوستی می شود

اگر ضربان قلب به‌اندازه کافی افزایش پیدا نکند، یا این که رگ‌های خونی به‌اندازه کافی منقبض نشوند تا بتوانند فشار خون را حفظ کنند، فرد افت فشار خون و علائم آن را تجربه می‌کند.

در حالی‌که تنظیم سبک زندگی و رعایت رژیم غذایی می‌تواند به کاهش تاثیر دیابت نوع  ۲ و درمان قطعی قند خون کمک کند اما اکثر افراد مبتلا به این بیماری نیاز به مصرف داروهایی برای کاهش گلوکز خون و افزایش تولید و حساسیت بدن به انسولین دارند.

سیستم رنین-آنژیوتانسین-آلدوسترون: این سیستم مسئول کنترل حجم خون و فشارخون است.

Report this page